07. April 2017

#frenchkiss

Solbriller - Her  Jakke - Her 

 

Ønsker dere en herlig helg i solen! 

Psst! Trenger du nye solbriller så har vi fått utrolig mye fint fra Quay, ta gjerne turen innom! 


Les mer...29. Mars 2017

#lettpåfoten

Ingenting slår et par lette sneakers til å kickstarte våren med. Disse er helt fantastiske på foten og fargen er definitivt noe nytt i garderoben!

Du finner de i nettbutikken her 


Les mer...25. Mars 2017

<3

De nye skjerfene fra Kristine Vikse er helt magiske! Foto print fra noen av de vakreste stedene i Norge, kombinert med en superfin silke/ull kvalitet er blitt en stor favoritt blant dere og oss. Dilemma nå er som alltid, hvordan skal vi klare å bare velge èn!

Du kan se hele utvalget fra Kristine Vikse i nettbutikken HER


Les mer...18. Mars 2017

#PopOfPink

Denne lille herligheten fra Jim Rickey er perfekt for deg som ønsker en liten veske til selskap, eller til hverdag der du bare skal ha med det viktigste. Rosafargen er helt rå, og piffer opp både antrekk og humør. Helt klart på toppen av ønskelisten!

 

Du finner den i nettbutikken her 

 

Psst! Veskene fra Jim Rickey er endelig i butikk og de er helt rå!  Skinnkvaliteten og de minimalistiske detaljene er midt i blinken for deg som ønsker en bruksvennlig veske til lange og korte dager.

 

Du finner hele utvalget her

 


Les mer...08. Mars 2017

#Volanger

Denne våren er det definitivt rysjer og volanger som topper både hverdag og festantrekket. Vi har fått helt dilla og har allerede plukket ut så mye fint fra ss17 og aw17 kolleksonene. Noe av det er allerede kommet i butikk så ta gjerne turen innom for en titt. 

 

 


Les mer...02. Mars 2017

#Sneakers

Favoritt sneakersene fra Laura Bellariva har denne våren kommet med en ny og freshere såle. Vi digger at den er blitt høyere, og korkdetaljene som er flettet inn. Du finner denne modellen og andre fine nyheter fra Laura Bellariva her


Les mer...23. Februar 2017

#Luxury

Ingenting slår Natura Cashmere sine Luxury skjerf - Dette vakre skjerfet er supermykt på og holder deg varm selv på de sureste vinterdagene. 

Skjerfet er laget av en fantastisk fin cashmere kvalitet og kommer i flere forskjellige farger. Vi har blitt helt avhengig og skulle gjerne hatt en i alle.

 

Psst!  Når du kjøper et Natura Cashmere skjerf bidrar du med rent drikkevann til noen som trenger det. Natura Cashmere sammarbeider med UNICEF og sørger for at en del av inntekten går til nettopp dette. Ekstra hyggelig synes vi. 

 

Natura Cashmere finner du i nettbutikken HER


Les mer...17. Februar 2017

#SunnyDay

 

Strikk - her  Lammeull - her  Solbriller - Quay

Digger den nye vårkolleksjonen til Billie&Me - Deilig strikk, freshe farger og fantastisk lammeull strikk! Og dere, gled dere til resten av kolleksjonen! Fløyel og print i freshe farger og snitt.  Her snakker vi gullkorn i garderoben. 

 

Ønsker der en finfin fredag! 


Les mer...08. Februar 2017

#morsdag

 

Morsdag er rett rundt hjørnet og det er alltid like hyggelig å gjøre litt ekstra ut av dagen. Vi har både store og små gaver alt ettersom hva lommeboken tillater.

Har moren din Jane Kønig smykker fra før av så er dette en perfekt mulighet til å "adde" på litt små annheng. Her er det bare fantasien som stopper deg. Lommebøkene fra Becksøndergaard er en frisk pust i garderoben, og er definitivt lettere å finne i vesken enn den sorte fra i vinter. Ecoya slår aldri feil og her kan du velge å vrake i størrelser og friske dufter.                   Ønsker du å gi det lille ekstra, eller har kanskje flere å spleise med - DA er øredobbene fra Anton Heunis midt i blinken. Håndlagde smykker med et tidløst og unikt design. 

Jane Kønig smykker fra 349,- HER

Becksøndergaard Lommebøker 349,- HER

Ecoya Duftlys fra 169,- HER

Anton Heunis Øredobber 1399,-  (sendes på forespørsel)

Becksøndergaard Veske 1599,- HER

By Benedicthe Luer 699,- HER

 

 

 

 


Les mer...07. Februar 2017

All Time Favorite

Sko - Laura Bellariva 

Denne modellen fra Laura Bellariva er en stor helårsfavoritt blant alle oss jentene på more than shoes (og veldig mange av dere også vet vi). Innkjøp for SS17 klarte vi rett og slett ikke velge mellom alle de freshe vårfargene, så derfor ble det både det ene og det andre. Denne hvite fargen slår aldri feil og kommer alltid til å være en go-to sko i garderoben. 

 

Du finner flere modeller og farger i nettbutikken her - 

 

Psst! følg med videre, flere modeller og farger er på vei :)

 

 

 


Les mer...31. Januar 2017

#Mo-Tie

Genser - Dear Dharma     Veske - Becksøndergaard 


Les mer...24. Januar 2017

LACE & SNEAKERS

Sko - Her   Kjole - Her 

Det fylles opp med vår nyheter i butikk og vi drømmer oss bort til lysere dager og mildere vær. Denne nydelige blondekjolen kommer definitivt til å bli mye brukt i sommer - Like fin til sneakers som til høye sandaler. 

 


Les mer...23. Januar 2017

ALLEE

Den perfekte "lille" vesken. Akkurat passe til det viktigste når man er på farten.

Du finner den i nettbutikken i både sort og brun HER.


Les mer...13. Januar 2017

Taylor

"Taylor" fra Dear Dharma - perfekt på dager der antrekket trenger et ekstra piff - Fantastisk fin passform og varmer akkurat passe vinter som tidlig vår. Du finner den i nettbutikken her - 


Les mer...06. Januar 2017

NEW BRAND // JIM RICKEY

Jim Rickey har den perfekte balansen mellom det urbane og tidløse i designet sitt. Det skandinaviske merket skiller seg ut med tøffe detaljer og farger, men klarer likevel å holde et stilrent utrykk. 

Vi teller ned dagene og gleder oss til å vise dere mer!

Jim Rickey finner du i butikk og nettbutikk i slutten av Januar/starten av Februar


Les mer...04. Januar 2017

The Best Is Yet To Come

 

Tusen takk for et fantastisk 2016 - vi gleder oss til et nytt år med mange nye spennende muligheter!

 


Les mer...23. Desember 2016

GOD JUL

Vi ønsker dere en ffinfin julefeiring med masse god mat og hygge!

Juleklemmer fra more than shoes jentene

 

Psst! Vi har åpent juleaften fra 09:00 -13:00 

Vi hjelper deg gjerne med de siste ting som skal på plass før julekvelden.

 


Les mer...22. Desember 2016

Dear Santa.. #Maren

Jakke - Baum Und Pferdgarten  Bilde - Art By Love  Bukser - Iben  Sko - Whyred  Lue - Iben 

Genser - Baum Und Pferdgarten  T-shirt - Iben  Lommebok - Becksøndergaard 

 

Sorte tidløse bukser fra Iben, de mest behageligste skoene fra Whyred og enkle t-shirt`s er er gull verdt under juletreet i år. Drømmejakken fra Baum Und Pferdgarten måtte også med dersom noen skulle være ekstra gavmilde (hvor rå er ikke den da?). Nye bilder til Art By Love veggen, og for en som aldri klarer å holde styr på kortene sine så er den lille lommeboken fra Becksøndergaard helt perfekt. 

 


Les mer...22. Desember 2016

Dear Santa.. #Marie

Duftlys - Ecoya  Skjerf - Natura Cashmere  Strikkegenser - Iben  Glitter Pumps - Laura Bellariva Rutete Skjerf - Becksøndergaard  Solbriller - Quay   Lovetags - Jane Kønig  Kjole - Iben 

 

Glitterpumpsene fra Laura Bellariva har stått på ønskelisten lenge og blir perfekt til jul eller nyttår sammen med Vince kjolen fra Iben. Det mørke grå luxury skjerfet fra Natura Cashmere står på ønskelisten i år som i fjor, rett og slett på grunn av den fantastiske myke kvaliteten.  Hvem får noen gang nok av deilige strikke gensere? Denne fine saken fra Iben har den nydeligste blåfargen og skiller seg litt mer ut fra resten av gjengen.  Solbrillene fra Quay er akkurat passe crazy i fargen og kommer til en storfavoritt på solrike dager. 


Les mer...15. Desember 2016

Dear Santa.. #Amelie

Duftlys - Ecoya   Lommebok - Becksøndergaard  Strikkekjole - Billie&Me   Solbriller - Quay 

Genser - Baum Und Pferdgarten  Neglelakk - Deborah Lippmann  Lue - By Benedicthe 

Strikk og tilbehør i vinterens fineste farger står høyt på ønskelisten til Amelie i år. Strikkekjolen og genseren passer perfekt til mørke vinterdage og Quay solbrillene er blitt en stor helårsfavoritt. Duftlysene fra Ecoya lukter helt fantastisk og kommer garantert til å bli satt pris på av flere i huset. I romjulen blir det mange uteaktiviteter så den freshe luen fra By Benedicthe kommer til å bli flittig brukt!


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.