13. Juni 2017

#shoestolove

Er det noen sandaler du burde pakke med deg i kofferten i år så er det absolutt disse! Fantastiske på foten (vi vet det er flere av dere som har kjøpt begge farger allerede) og ikke minst utrolig fine og se på! De passer til både storbyferien og stranda, og det beste av alt er at du kommer littebitt opp fra bakken. DET liker vi!

Sjekk de ut i nettbutikken her: sort / beige


Les mer...01. Juni 2017

#pinkruffle

kjole - her   jeans jakke - her  

Dere! hvor fin er ikke denne kjolen!?

Noen ganger, eller.. ganske ofte så er det plagg som fester seg ekstra godt i minnet fra innkjøp. Denne kjolen var absolutt en av de, og endelig er den i butikk! Elsker at den kan brukes med sporty sneakers til hverdag og høye heler til fest. Den er råfin med jeans jakke over eller en lett strikk utover kalde sommerkvelder. We LOVE! 

 

 


Les mer...27. Mai 2017

#keepfollow

Ikke glem å følge oss på instagram: @morethanshoes og Facebook: More than shoes for raske oppdateringer. Vi er kjappe på å legge ut nyheter, antrekk og tips.

Psst! Dersom du ønsker å følge med på det siste av det siste er det lurt å sjekke insta storien vår også!  

Ønsker dere en herlig helg i solen!  


Les mer...16. Mai 2017

#theperfectdress

Sommerens festligheter nærmer seg og kanskje trenger du en ny kjole eller to? Vi har fått inn utrolig mye fint til alt fra bryllup til sommerfesten. Er du på utkikk etter 17.mai antrekk i siste liten så hjelper vi deg gjerne i butikken også! Og det beste av alt, vi venter på enda flere godbiter, så følg med videre! 

Den "Lille røde" - Nydelig til solbrun hud, gullsmykker og noen lette sandaler. 

Denne kjolen er perfekt for deg som ønsker en kjole som går til både hverdag og fest. Her er det skoene som gjør antrekket. 

"Omslagskjolen", kjolen som alle kan ha! Nydelig passform med et lurt snitt til alle kropsfasonger. 

Denne duse drømmen av en kjole passer midt i blinken for deg som skal i sommerbryllup. Blir du sliten av de høye helene utover kvelden, så er denne like fin med lave sandaler til.

 

Alle kjolene og enda mer finner du i nettbutikken her! 

Ikke glem og følg oss på insta/facebook for raske oppdateringer og nyheter. 


Les mer...03. Mai 2017

#mules

Sommerens must-have sko fra Laura Bellariva, oh my fargen må være noe av det fineste jeg har sett på lenge!  

Du finner den i nettbutikken her 


Les mer...20. April 2017

#goodvibes

 

(Bildene er lånt fra billieandme.no)

Disse lookbook bildene fra Billie & Me er helt rå og fortjener jammen meg et innlegg for seg selv. 

Flere enn meg som fikk lyst til å pakke ned hele kolleksjonen å ta turen til varmere strøk? 

 

Du finner Billie & Me i nettbutikken her

 


Les mer...07. April 2017

#frenchkiss

Solbriller - Her  Jakke - Her 

 

Ønsker dere en herlig helg i solen! 

Psst! Trenger du nye solbriller så har vi fått utrolig mye fint fra Quay, ta gjerne turen innom! 


Les mer...29. Mars 2017

#lettpåfoten

Ingenting slår et par lette sneakers til å kickstarte våren med. Disse er helt fantastiske på foten og fargen er definitivt noe nytt i garderoben!

Du finner de i nettbutikken her 


Les mer...25. Mars 2017

<3

De nye skjerfene fra Kristine Vikse er helt magiske! Foto print fra noen av de vakreste stedene i Norge, kombinert med en superfin silke/ull kvalitet er blitt en stor favoritt blant dere og oss. Dilemma nå er som alltid, hvordan skal vi klare å bare velge èn!

Du kan se hele utvalget fra Kristine Vikse i nettbutikken HER


Les mer...18. Mars 2017

#PopOfPink

Denne lille herligheten fra Jim Rickey er perfekt for deg som ønsker en liten veske til selskap, eller til hverdag der du bare skal ha med det viktigste. Rosafargen er helt rå, og piffer opp både antrekk og humør. Helt klart på toppen av ønskelisten!

 

Du finner den i nettbutikken her 

 

Psst! Veskene fra Jim Rickey er endelig i butikk og de er helt rå!  Skinnkvaliteten og de minimalistiske detaljene er midt i blinken for deg som ønsker en bruksvennlig veske til lange og korte dager.

 

Du finner hele utvalget her

 


Les mer...08. Mars 2017

#Volanger

Denne våren er det definitivt rysjer og volanger som topper både hverdag og festantrekket. Vi har fått helt dilla og har allerede plukket ut så mye fint fra ss17 og aw17 kolleksonene. Noe av det er allerede kommet i butikk så ta gjerne turen innom for en titt. 

 

 


Les mer...02. Mars 2017

#Sneakers

Favoritt sneakersene fra Laura Bellariva har denne våren kommet med en ny og freshere såle. Vi digger at den er blitt høyere, og korkdetaljene som er flettet inn. Du finner denne modellen og andre fine nyheter fra Laura Bellariva her


Les mer...23. Februar 2017

#Luxury

Ingenting slår Natura Cashmere sine Luxury skjerf - Dette vakre skjerfet er supermykt på og holder deg varm selv på de sureste vinterdagene. 

Skjerfet er laget av en fantastisk fin cashmere kvalitet og kommer i flere forskjellige farger. Vi har blitt helt avhengig og skulle gjerne hatt en i alle.

 

Psst!  Når du kjøper et Natura Cashmere skjerf bidrar du med rent drikkevann til noen som trenger det. Natura Cashmere sammarbeider med UNICEF og sørger for at en del av inntekten går til nettopp dette. Ekstra hyggelig synes vi. 

 

Natura Cashmere finner du i nettbutikken HER


Les mer...17. Februar 2017

#SunnyDay

 

Strikk - her  Lammeull - her  Solbriller - Quay

Digger den nye vårkolleksjonen til Billie&Me - Deilig strikk, freshe farger og fantastisk lammeull strikk! Og dere, gled dere til resten av kolleksjonen! Fløyel og print i freshe farger og snitt.  Her snakker vi gullkorn i garderoben. 

 

Ønsker der en finfin fredag! 


Les mer...08. Februar 2017

#morsdag

 

Morsdag er rett rundt hjørnet og det er alltid like hyggelig å gjøre litt ekstra ut av dagen. Vi har både store og små gaver alt ettersom hva lommeboken tillater.

Har moren din Jane Kønig smykker fra før av så er dette en perfekt mulighet til å "adde" på litt små annheng. Her er det bare fantasien som stopper deg. Lommebøkene fra Becksøndergaard er en frisk pust i garderoben, og er definitivt lettere å finne i vesken enn den sorte fra i vinter. Ecoya slår aldri feil og her kan du velge å vrake i størrelser og friske dufter.                   Ønsker du å gi det lille ekstra, eller har kanskje flere å spleise med - DA er øredobbene fra Anton Heunis midt i blinken. Håndlagde smykker med et tidløst og unikt design. 

Jane Kønig smykker fra 349,- HER

Becksøndergaard Lommebøker 349,- HER

Ecoya Duftlys fra 169,- HER

Anton Heunis Øredobber 1399,-  (sendes på forespørsel)

Becksøndergaard Veske 1599,- HER

By Benedicthe Luer 699,- HER

 

 

 

 


Les mer...07. Februar 2017

All Time Favorite

Sko - Laura Bellariva 

Denne modellen fra Laura Bellariva er en stor helårsfavoritt blant alle oss jentene på more than shoes (og veldig mange av dere også vet vi). Innkjøp for SS17 klarte vi rett og slett ikke velge mellom alle de freshe vårfargene, så derfor ble det både det ene og det andre. Denne hvite fargen slår aldri feil og kommer alltid til å være en go-to sko i garderoben. 

 

Du finner flere modeller og farger i nettbutikken her - 

 

Psst! følg med videre, flere modeller og farger er på vei :)

 

 

 


Les mer...31. Januar 2017

#Mo-Tie

Genser - Dear Dharma     Veske - Becksøndergaard 


Les mer...24. Januar 2017

LACE & SNEAKERS

Sko - Her   Kjole - Her 

Det fylles opp med vår nyheter i butikk og vi drømmer oss bort til lysere dager og mildere vær. Denne nydelige blondekjolen kommer definitivt til å bli mye brukt i sommer - Like fin til sneakers som til høye sandaler. 

 


Les mer...23. Januar 2017

ALLEE

Den perfekte "lille" vesken. Akkurat passe til det viktigste når man er på farten.

Du finner den i nettbutikken i både sort og brun HER.


Les mer...13. Januar 2017

Taylor

"Taylor" fra Dear Dharma - perfekt på dager der antrekket trenger et ekstra piff - Fantastisk fin passform og varmer akkurat passe vinter som tidlig vår. Du finner den i nettbutikken her - 


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.