06. Januar 2017

NEW BRAND // JIM RICKEY

Jim Rickey har den perfekte balansen mellom det urbane og tidløse i designet sitt. Det skandinaviske merket skiller seg ut med tøffe detaljer og farger, men klarer likevel å holde et stilrent utrykk. 

Vi teller ned dagene og gleder oss til å vise dere mer!

Jim Rickey finner du i butikk og nettbutikk i slutten av Januar/starten av Februar


Les mer...04. Januar 2017

The Best Is Yet To Come

 

Tusen takk for et fantastisk 2016 - vi gleder oss til et nytt år med mange nye spennende muligheter!

 


Les mer...23. Desember 2016

GOD JUL

Vi ønsker dere en ffinfin julefeiring med masse god mat og hygge!

Juleklemmer fra more than shoes jentene

 

Psst! Vi har åpent juleaften fra 09:00 -13:00 

Vi hjelper deg gjerne med de siste ting som skal på plass før julekvelden.

 


Les mer...22. Desember 2016

Dear Santa.. #Maren

Jakke - Baum Und Pferdgarten  Bilde - Art By Love  Bukser - Iben  Sko - Whyred  Lue - Iben 

Genser - Baum Und Pferdgarten  T-shirt - Iben  Lommebok - Becksøndergaard 

 

Sorte tidløse bukser fra Iben, de mest behageligste skoene fra Whyred og enkle t-shirt`s er er gull verdt under juletreet i år. Drømmejakken fra Baum Und Pferdgarten måtte også med dersom noen skulle være ekstra gavmilde (hvor rå er ikke den da?). Nye bilder til Art By Love veggen, og for en som aldri klarer å holde styr på kortene sine så er den lille lommeboken fra Becksøndergaard helt perfekt. 

 


Les mer...22. Desember 2016

Dear Santa.. #Marie

Duftlys - Ecoya  Skjerf - Natura Cashmere  Strikkegenser - Iben  Glitter Pumps - Laura Bellariva Rutete Skjerf - Becksøndergaard  Solbriller - Quay   Lovetags - Jane Kønig  Kjole - Iben 

 

Glitterpumpsene fra Laura Bellariva har stått på ønskelisten lenge og blir perfekt til jul eller nyttår sammen med Vince kjolen fra Iben. Det mørke grå luxury skjerfet fra Natura Cashmere står på ønskelisten i år som i fjor, rett og slett på grunn av den fantastiske myke kvaliteten.  Hvem får noen gang nok av deilige strikke gensere? Denne fine saken fra Iben har den nydeligste blåfargen og skiller seg litt mer ut fra resten av gjengen.  Solbrillene fra Quay er akkurat passe crazy i fargen og kommer til en storfavoritt på solrike dager. 


Les mer...15. Desember 2016

Dear Santa.. #Amelie

Duftlys - Ecoya   Lommebok - Becksøndergaard  Strikkekjole - Billie&Me   Solbriller - Quay 

Genser - Baum Und Pferdgarten  Neglelakk - Deborah Lippmann  Lue - By Benedicthe 

Strikk og tilbehør i vinterens fineste farger står høyt på ønskelisten til Amelie i år. Strikkekjolen og genseren passer perfekt til mørke vinterdage og Quay solbrillene er blitt en stor helårsfavoritt. Duftlysene fra Ecoya lukter helt fantastisk og kommer garantert til å bli satt pris på av flere i huset. I romjulen blir det mange uteaktiviteter så den freshe luen fra By Benedicthe kommer til å bli flittig brukt!


Les mer...12. Desember 2016

Dear Santa.. #Maria

Lurer du på hva du skal gi bort i julegave?  Denne uken har jeg samlet sammen jentenes ønskeliste fra more than shoes. Kanskje får du noen nye ideer til hva du kan gi bort, eller legge til en ny favoritt i din egen ønskeliste.  Alle produktene finner du også under "Gift Guide" HER

 

Kjole med print - Iben   Sneakers - Whyred   Lue - By Benedicthe  

Neglelakk - Debora Lippmann   Lommebok - Becksøndergaard  

Strikkegenser - Just Female   Velour kjole - Iben 

Loveletters - Jane Kønig 

 

Maria ønsker seg gode hverdagsfavoritter som kommer til å bli mye brukt igjennom hele året. 

Strikk og kjoler til både hverdag og fest, sneakers som går til alt og nye loveletters til Jane Kønig smykket. Lommeboken fra Becksøndergaard er en tidløs favoritt som passer perfekt i både store og små vesker. 


Les mer...09. Desember 2016

Friday On!

Kjole - Billie&Me   Jakke - Dear Dharma  

Kveldens antrekk må bare bli denne nydelige kjolen fra Billie&Me. Glittertrådene gjør den akkurat passe pyntet mens passformen og lommene gjørt at den går til de fleste anledninger.  

 

Psst! trenger du nytt antrekk til julebordsesongen, så har vi samlet mange fine gullkornene her- på nettbutikken - ta en titt da vell! 

 

Ønsker dere en finfin helg!


Les mer...06. Desember 2016

New Colors Just Arrived

Høyt på ønskelisten i år står de fantastiske luene fra By Benedicthe. Vi falt helt for de nye fargene som kom inn i går. Rust, Army og Bordaux - Hvilken er din favoritt? Vi skulle helst hatt alle tre! 

Luene finner du i nettbutikken her -  

Psst! Vi har FRI FRAKT hele desember! 


Les mer...05. Desember 2016

Baum Und Pferdgarten

NEW BRAND IN TOWN! 

Endelig er den første kolleksjonen til Baum Und Pferdgarten i butikk og nettbutikk! Dette fantastiske kryddermerket har vi gledet oss lenge til. Detaljene, snittet og fargene er perfekt for deg som ønsket et tidløst design men med det lille ekstra som skiller seg ut. Og hvor nydelig er ikke stylingen på disse lookbook bildene?

We L O V E 

 

Du finner merket i nettbutikken her -


Les mer...29. November 2016

Red Pumps

Er du på utkikk etter noe som kan piffe opp julebordsantrekket? Da er disse fantastiske pumpsene perfekte til nettopp dette! Og ingenting passer vell bedre enn fargen rød nå som julen nærmer seg med stormskritt. 

 

Pumps - Her


Les mer...21. November 2016

Hello There


Les mer...18. November 2016

Friday + Jumpsuit

Jumpsuit - Her   Sko - Her  Veske - Becksøndergaard 

Hello Friday! 

Jumpsuit har blitt vårt nye favoritt plagg og nå som vi er godt i gang med julebordsesongen så er denne herligheten fra Just Female et perfekt avbrekk fra kjolen.  Love it!

 

 

 


Les mer...16. November 2016

Happy Feet

Sko - Her

Vinterens storfavoritt fra Laura Bellariva med fantastisk lammeull som varmer godt gjennom hele vinteren. Rågummi sålen er perfekt for deg som sklir lett på isen, og strikken på begge sidene gjør den ekstra behagelig på foten. We love! 

 

 


Les mer...11. November 2016

Party Season

Kjole - Billie & Me  Jakke - Billie & Me  Sko - Laura Bellariva  Veske - Becksøndergaard. 

 

Fest sesongen er i gang og flere av dere (inkludert oss) er på utkikk etter det perfekte antrekket som enkelt kan pyntes opp og ned, brukes til flere anledninger eller rett og slett bare skille seg ut fra resten av garderoben.  Vi har samlet alle gullkornene på nettbutikken her - bli inspirert og finn det perfekte antrekket for deg. 

 

Ønsker dere en herlig start på helgen! 

 


Les mer...10. November 2016

Hold Varmen

Luer - Her  Skjerf - Her  Jakke - Her  

Hold varmen med de fineste luene fra Whyred og de mykeste cashmere skjerfene fra Natura Cashmere. 

 

 


Les mer...09. November 2016

Welcome Winter

Genser - Her   Nye Becksøndergaard Skjerf - Her   Skjørt - Her   Lue - Her

Vi pakker oss inn i de mykeste skjerfene fra Becksøndergaard, lue fra ByBenedicthe og deilig strikkegenser fra Just Female. Skinnskjørtet fra Dear Dharma har blitt en storfavoritt og brukes til både hverdag og fest. 

 

 


Les mer...04. November 2016

Say No More


Les mer...04. November 2016

Everyday Fave

 

Vi sverger til de fantastiske jakkene fra Dear Dharma høst som vinter, og bruker de til både hverdag og fest. Lette, varme og utrolig fine  på! We love 

 

Du finner de i nettbutikken HER 

 


Les mer...01. November 2016

Sneakpeek

Er det lov å glede seg til sommeren allerede? Innkjøp for høysommer/prefall er nemlig over for denne gang og det er umulig å ikke drømme seg bort! Vi gleder oss til sterke farger, freshe print og fantastiske detaljer fra alle merkene.

Men aller først skal vi nyte de råfine kolleksjonene som allerede er i butikk! 


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.