06. Oktober 2017

#psst!

 

Nå er det såå mye fint i butikk, og t.o.m i morgen gir vi deg -15% rabatt på ett kjøp over 1000 kr. 

Ta turen innom og sikre deg din høst- faovoritt til en hyggelig pris :) Velkommen! 


Les mer...02. Oktober 2017

#lalaoftheday

 

Denne sangen har virkelig gått på repeat hos flere av oss de siste ukene, en skikkelig god låt med et friskt pust av en musikkvideo! Love it!


Les mer...02. Oktober 2017

#100%Ull

 

Skjerf i 100% ull er gull verdt høst som vinter. Denne sesongen leker vi oss med sterke kontrast farger og bryter gjerne opp de tradisjonelle høst fargene med rosa, orange og rødt. 

 

Skjerfene finner du i nettbutikken her.


Les mer...27. September 2017

#alldayeveryday

Disse sneakersene fra Laura Bellariva har alt og litt til. Digger den grå sålen mot pels detaljene i front. Superfine til slitte jeans og strikk. 

Du finner de i nettbutikken her. 


Les mer...12. September 2017

#MackBomber

Vi vet hvor vanskelig det kan være å kle seg på denne årstiden. Nå er vi midt i mellom sommer og høst og som regel så kler man seg enten for varmt, eller for kaldt.. På tider som denne pleier jeg alltid å sverge til en comfy bomber jakke, perfekt på sure morninger med et kult skjerf til, eller over en enkel t-shirt på dager med litt mer opphold. En sikker vinner til det aller, aller meste. 

Jakke  her ,  Sko her.


Les mer...07. September 2017

#woolcap

Skjørt - Stella Nova  Genser - Dear Dharma  Caps - Becksøndergaard

Nå som vi begynner å kjenne høsten i luften er det utrolig deilig å pakke seg inn i høsten digge strikk. Det er kanskje bittelitt tidlig (eller så er det bare jeg som tviholder på sensommer følelsen) med lue, MEN denne nye ull capsen fra Becksøndergaard gjør virkelig susen på småkalde dager, og det gir det lille ekstra til antrekket. 

 


Les mer...31. August 2017

#DamaraCoat

Denne nye kåpen fra Baum er bare helt rå når man får den på!! Passformen og det tidløse designet gjør denne lekre saken til en sikker investering i høst/vintergarderoben. 

Du finner den i butikk og i nettbutikken her.


Les mer...21. August 2017

CPH FW ++

Nå er det så mye moro som skjer og ukene bare flyr av gårde. Moteuka i Danmark, innkjøp for SS18 og nye varer som er på vei ut i butikk. Det er så utrolig mye fint og vi prøver så godt vi kan å oppdatere nettbutikken fortløpende. Følg oss også gjerne på instagram/facebook der det blir lagt ut det siste av det siste. 

 

 


Les mer...21. August 2017

It`s Back

Cobber - Her  Sølvgrå - Her 

Wææ!

Fjorårets favoritt er endelig tilbake i nye superfine farger. Vi klarte ikke velge så det ble like så godt to farger. Like fine på hver sin måte.

Love, love, Love 


Les mer...08. Juli 2017

#sommersalg

1. Iben Genser  2. Iben Shorts  3. Laura Bellariva Sko  4. Just Female Skjørt  5. Stella Nova Topp   6. Laura Bellariva Sko  7. Just Female Skjørt  8. Laura Bellariva Sko  9. Just Female Topp  10. Custommade Kjole  11. Laura Bellariva Sko  12. Becksøndergaard Veske 

 

Woop! Sommersalget er allerede godt i gang og nå har du muligheten til å skaffe deg flere godbiter til garderoben <3  Vær rask for størrelsene går fort!! Over ser du bare noen av våre favoritter. Resten av salget finner du i butikk og nettbutikk her. 


Les mer...07. Juli 2017

#pickle

Denne kjolen er like fin på stranden som den er her hjemme. Elsker fargen og den diskre splitten på siden. 

Du finner den i nettbutikken her 


Les mer...21. Juni 2017

#tilsommerferien

Nr 1 på ønskelisten til sommerferien er en liten, men ikke for liten pen veske til kveldene. Denne fra Beck har alt og litt til. Den rommer det meste du måtte ha behov for, og er perfekt til sommergarderoben. Og hvem blir vell ikke litt ekstra glad for litt paljetter nå på sommeren. 

Du finner den i nettbutikken her

 


Les mer...21. Juni 2017

#silkeihåret


Flere som har fått dilla på silkeskjerf?  Det er jo så mange forskjellige måter å bruke det på, og nå på sommeren bruker vi det like så gjerne i håret på en dårlig hårdag. 

Du finner dette og flere i nettbutikken her.


Les mer...14. Juni 2017

#camouflage

Pre fall kolleksjonen til Stella Nova begynner så smått å ta plass i butikk. En av de første godbitene er denne kule genseren. Du finner den i nettbutikken her


Les mer...13. Juni 2017

#shoestolove

Er det noen sandaler du burde pakke med deg i kofferten i år så er det absolutt disse! Fantastiske på foten (vi vet det er flere av dere som har kjøpt begge farger allerede) og ikke minst utrolig fine og se på! De passer til både storbyferien og stranda, og det beste av alt er at du kommer littebitt opp fra bakken. DET liker vi!

Sjekk de ut i nettbutikken her: sort / beige


Les mer...01. Juni 2017

#pinkruffle

kjole - her   jeans jakke - her  

Dere! hvor fin er ikke denne kjolen!?

Noen ganger, eller.. ganske ofte så er det plagg som fester seg ekstra godt i minnet fra innkjøp. Denne kjolen var absolutt en av de, og endelig er den i butikk! Elsker at den kan brukes med sporty sneakers til hverdag og høye heler til fest. Den er råfin med jeans jakke over eller en lett strikk utover kalde sommerkvelder. We LOVE! 

 

 


Les mer...27. Mai 2017

#keepfollow

Ikke glem å følge oss på instagram: @morethanshoes og Facebook: More than shoes for raske oppdateringer. Vi er kjappe på å legge ut nyheter, antrekk og tips.

Psst! Dersom du ønsker å følge med på det siste av det siste er det lurt å sjekke insta storien vår også!  

Ønsker dere en herlig helg i solen!  


Les mer...16. Mai 2017

#theperfectdress

Sommerens festligheter nærmer seg og kanskje trenger du en ny kjole eller to? Vi har fått inn utrolig mye fint til alt fra bryllup til sommerfesten. Er du på utkikk etter 17.mai antrekk i siste liten så hjelper vi deg gjerne i butikken også! Og det beste av alt, vi venter på enda flere godbiter, så følg med videre! 

Den "Lille røde" - Nydelig til solbrun hud, gullsmykker og noen lette sandaler. 

Denne kjolen er perfekt for deg som ønsker en kjole som går til både hverdag og fest. Her er det skoene som gjør antrekket. 

"Omslagskjolen", kjolen som alle kan ha! Nydelig passform med et lurt snitt til alle kropsfasonger. 

Denne duse drømmen av en kjole passer midt i blinken for deg som skal i sommerbryllup. Blir du sliten av de høye helene utover kvelden, så er denne like fin med lave sandaler til.

 

Alle kjolene og enda mer finner du i nettbutikken her! 

Ikke glem og følg oss på insta/facebook for raske oppdateringer og nyheter. 


Les mer...03. Mai 2017

#mules

Sommerens must-have sko fra Laura Bellariva, oh my fargen må være noe av det fineste jeg har sett på lenge!  

Du finner den i nettbutikken her 


Les mer...20. April 2017

#goodvibes

 

(Bildene er lånt fra billieandme.no)

Disse lookbook bildene fra Billie & Me er helt rå og fortjener jammen meg et innlegg for seg selv. 

Flere enn meg som fikk lyst til å pakke ned hele kolleksjonen å ta turen til varmere strøk? 

 

Du finner Billie & Me i nettbutikken her

 


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.