21. August 2017

CPH FW ++

Nå er det så mye moro som skjer og ukene bare flyr av gårde. Moteuka i Danmark, innkjøp for SS18 og nye varer som er på vei ut i butikk. Det er så utrolig mye fint og vi prøver så godt vi kan å oppdatere nettbutikken fortløpende. Følg oss også gjerne på instagram/facebook der det blir lagt ut det siste av det siste. 

 

 


Les mer...21. August 2017

It`s Back

Cobber - Her  Sølvgrå - Her 

Wææ!

Fjorårets favoritt er endelig tilbake i nye superfine farger. Vi klarte ikke velge så det ble like så godt to farger. Like fine på hver sin måte.

Love, love, Love 


Les mer...08. Juli 2017

#sommersalg

1. Iben Genser  2. Iben Shorts  3. Laura Bellariva Sko  4. Just Female Skjørt  5. Stella Nova Topp   6. Laura Bellariva Sko  7. Just Female Skjørt  8. Laura Bellariva Sko  9. Just Female Topp  10. Custommade Kjole  11. Laura Bellariva Sko  12. Becksøndergaard Veske 

 

Woop! Sommersalget er allerede godt i gang og nå har du muligheten til å skaffe deg flere godbiter til garderoben <3  Vær rask for størrelsene går fort!! Over ser du bare noen av våre favoritter. Resten av salget finner du i butikk og nettbutikk her. 


Les mer...07. Juli 2017

#pickle

Denne kjolen er like fin på stranden som den er her hjemme. Elsker fargen og den diskre splitten på siden. 

Du finner den i nettbutikken her 


Les mer...21. Juni 2017

#tilsommerferien

Nr 1 på ønskelisten til sommerferien er en liten, men ikke for liten pen veske til kveldene. Denne fra Beck har alt og litt til. Den rommer det meste du måtte ha behov for, og er perfekt til sommergarderoben. Og hvem blir vell ikke litt ekstra glad for litt paljetter nå på sommeren. 

Du finner den i nettbutikken her

 


Les mer...21. Juni 2017

#silkeihåret


Flere som har fått dilla på silkeskjerf?  Det er jo så mange forskjellige måter å bruke det på, og nå på sommeren bruker vi det like så gjerne i håret på en dårlig hårdag. 

Du finner dette og flere i nettbutikken her.


Les mer...14. Juni 2017

#camouflage

Pre fall kolleksjonen til Stella Nova begynner så smått å ta plass i butikk. En av de første godbitene er denne kule genseren. Du finner den i nettbutikken her


Les mer...13. Juni 2017

#shoestolove

Er det noen sandaler du burde pakke med deg i kofferten i år så er det absolutt disse! Fantastiske på foten (vi vet det er flere av dere som har kjøpt begge farger allerede) og ikke minst utrolig fine og se på! De passer til både storbyferien og stranda, og det beste av alt er at du kommer littebitt opp fra bakken. DET liker vi!

Sjekk de ut i nettbutikken her: sort / beige


Les mer...01. Juni 2017

#pinkruffle

kjole - her   jeans jakke - her  

Dere! hvor fin er ikke denne kjolen!?

Noen ganger, eller.. ganske ofte så er det plagg som fester seg ekstra godt i minnet fra innkjøp. Denne kjolen var absolutt en av de, og endelig er den i butikk! Elsker at den kan brukes med sporty sneakers til hverdag og høye heler til fest. Den er råfin med jeans jakke over eller en lett strikk utover kalde sommerkvelder. We LOVE! 

 

 


Les mer...27. Mai 2017

#keepfollow

Ikke glem å følge oss på instagram: @morethanshoes og Facebook: More than shoes for raske oppdateringer. Vi er kjappe på å legge ut nyheter, antrekk og tips.

Psst! Dersom du ønsker å følge med på det siste av det siste er det lurt å sjekke insta storien vår også!  

Ønsker dere en herlig helg i solen!  


Les mer...16. Mai 2017

#theperfectdress

Sommerens festligheter nærmer seg og kanskje trenger du en ny kjole eller to? Vi har fått inn utrolig mye fint til alt fra bryllup til sommerfesten. Er du på utkikk etter 17.mai antrekk i siste liten så hjelper vi deg gjerne i butikken også! Og det beste av alt, vi venter på enda flere godbiter, så følg med videre! 

Den "Lille røde" - Nydelig til solbrun hud, gullsmykker og noen lette sandaler. 

Denne kjolen er perfekt for deg som ønsker en kjole som går til både hverdag og fest. Her er det skoene som gjør antrekket. 

"Omslagskjolen", kjolen som alle kan ha! Nydelig passform med et lurt snitt til alle kropsfasonger. 

Denne duse drømmen av en kjole passer midt i blinken for deg som skal i sommerbryllup. Blir du sliten av de høye helene utover kvelden, så er denne like fin med lave sandaler til.

 

Alle kjolene og enda mer finner du i nettbutikken her! 

Ikke glem og følg oss på insta/facebook for raske oppdateringer og nyheter. 


Les mer...03. Mai 2017

#mules

Sommerens must-have sko fra Laura Bellariva, oh my fargen må være noe av det fineste jeg har sett på lenge!  

Du finner den i nettbutikken her 


Les mer...20. April 2017

#goodvibes

 

(Bildene er lånt fra billieandme.no)

Disse lookbook bildene fra Billie & Me er helt rå og fortjener jammen meg et innlegg for seg selv. 

Flere enn meg som fikk lyst til å pakke ned hele kolleksjonen å ta turen til varmere strøk? 

 

Du finner Billie & Me i nettbutikken her

 


Les mer...07. April 2017

#frenchkiss

Solbriller - Her  Jakke - Her 

 

Ønsker dere en herlig helg i solen! 

Psst! Trenger du nye solbriller så har vi fått utrolig mye fint fra Quay, ta gjerne turen innom! 


Les mer...29. Mars 2017

#lettpåfoten

Ingenting slår et par lette sneakers til å kickstarte våren med. Disse er helt fantastiske på foten og fargen er definitivt noe nytt i garderoben!

Du finner de i nettbutikken her 


Les mer...25. Mars 2017

<3

De nye skjerfene fra Kristine Vikse er helt magiske! Foto print fra noen av de vakreste stedene i Norge, kombinert med en superfin silke/ull kvalitet er blitt en stor favoritt blant dere og oss. Dilemma nå er som alltid, hvordan skal vi klare å bare velge èn!

Du kan se hele utvalget fra Kristine Vikse i nettbutikken HER


Les mer...18. Mars 2017

#PopOfPink

Denne lille herligheten fra Jim Rickey er perfekt for deg som ønsker en liten veske til selskap, eller til hverdag der du bare skal ha med det viktigste. Rosafargen er helt rå, og piffer opp både antrekk og humør. Helt klart på toppen av ønskelisten!

 

Du finner den i nettbutikken her 

 

Psst! Veskene fra Jim Rickey er endelig i butikk og de er helt rå!  Skinnkvaliteten og de minimalistiske detaljene er midt i blinken for deg som ønsker en bruksvennlig veske til lange og korte dager.

 

Du finner hele utvalget her

 


Les mer...08. Mars 2017

#Volanger

Denne våren er det definitivt rysjer og volanger som topper både hverdag og festantrekket. Vi har fått helt dilla og har allerede plukket ut så mye fint fra ss17 og aw17 kolleksonene. Noe av det er allerede kommet i butikk så ta gjerne turen innom for en titt. 

 

 


Les mer...02. Mars 2017

#Sneakers

Favoritt sneakersene fra Laura Bellariva har denne våren kommet med en ny og freshere såle. Vi digger at den er blitt høyere, og korkdetaljene som er flettet inn. Du finner denne modellen og andre fine nyheter fra Laura Bellariva her


Les mer...23. Februar 2017

#Luxury

Ingenting slår Natura Cashmere sine Luxury skjerf - Dette vakre skjerfet er supermykt på og holder deg varm selv på de sureste vinterdagene. 

Skjerfet er laget av en fantastisk fin cashmere kvalitet og kommer i flere forskjellige farger. Vi har blitt helt avhengig og skulle gjerne hatt en i alle.

 

Psst!  Når du kjøper et Natura Cashmere skjerf bidrar du med rent drikkevann til noen som trenger det. Natura Cashmere sammarbeider med UNICEF og sørger for at en del av inntekten går til nettopp dette. Ekstra hyggelig synes vi. 

 

Natura Cashmere finner du i nettbutikken HER


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.