10. November 2017

B-LOW THE BELT

Kjendisfavoritten B-Low the Belt er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker å piffe opp antrekket et hakk ekstra. 

Beltet fungerer like fint til både hverdag og fest. Bruk det gjerne over en myk strikk eller over julebordkjolen for å få frem midjen. 

Du finner de i butikk og i nettbutikk her.  

 

Bildene er lånt fra pinterest.no


Les mer...06. November 2017

#sneakersonmymind

Ull og lakk skinn gjør den perfekte kombinasjonen. Digger disse sneakersene og spesielt at sålen er mørk, noe som gjør de ekstra anvendelige sesong etter sesong. Du finner de i nettbutikken her.


Les mer...06. November 2017

#nicky

Genser - her   Skjerf - her  Bukser - her  Sko - her 

 

"Nicky Knit" fra Dear Dhamra er en stor favoritt hos dere og hos oss! Digger passformen og den enkle V-halsen. Vi har genseren i både grønt og mørkerød, den røde finner du i nettbutikken her. 


Les mer...30. Oktober 2017

#lammeull

Ingenting er bedre enn vinterskoene til Laura Bellariva når gradestokken står i minus. Foret med den mest behagelige lammeullen er de garantert en sikker vinner sesong etter sesong. Disse er fantastiske på foten og gode på glatte vinterveier. Du finner de i butikk og nettbutikk her. 


Les mer...26. Oktober 2017

#stealthejacket

 

Bilde hentet her

På toppen av ønskelisten står DENNE lekre kåpen fra Baum Und Pferdgarten. Tidløs, elegant og med en god lengde som fungerer til absolutt alt. En liten investering på en kåpe som garantert kommer til å bli en gjenganger i skapet. 

Du finner den i nettbutikken her. 


Les mer...21. Oktober 2017

black or brown ?

I fjor hadde vi to veldig lignende modeller og vi vet at det var flere av dere som rett og slett ikke klarte å velge farge, og dermed endte opp med begge to til slutt. 

Den sorte modellen er noe høyere overe kneet i år enn det den brune er, men begge er jo like fine... (hehee, #alltidenunnskyldning)  

 

Du finner de brune i nettbutikken her og de sorte her


Les mer...06. Oktober 2017

#psst!

 

Nå er det såå mye fint i butikk, og t.o.m i morgen gir vi deg -15% rabatt på ett kjøp over 1000 kr. 

Ta turen innom og sikre deg din høst- faovoritt til en hyggelig pris :) Velkommen! 


Les mer...02. Oktober 2017

#lalaoftheday

 

Denne sangen har virkelig gått på repeat hos flere av oss de siste ukene, en skikkelig god låt med et friskt pust av en musikkvideo! Love it!


Les mer...02. Oktober 2017

#100%Ull

 

Skjerf i 100% ull er gull verdt høst som vinter. Denne sesongen leker vi oss med sterke kontrast farger og bryter gjerne opp de tradisjonelle høst fargene med rosa, orange og rødt. 

 

Skjerfene finner du i nettbutikken her.


Les mer...27. September 2017

#alldayeveryday

Disse sneakersene fra Laura Bellariva har alt og litt til. Digger den grå sålen mot pels detaljene i front. Superfine til slitte jeans og strikk. 

Du finner de i nettbutikken her. 


Les mer...12. September 2017

#MackBomber

Vi vet hvor vanskelig det kan være å kle seg på denne årstiden. Nå er vi midt i mellom sommer og høst og som regel så kler man seg enten for varmt, eller for kaldt.. På tider som denne pleier jeg alltid å sverge til en comfy bomber jakke, perfekt på sure morninger med et kult skjerf til, eller over en enkel t-shirt på dager med litt mer opphold. En sikker vinner til det aller, aller meste. 

Jakke  her ,  Sko her.


Les mer...07. September 2017

#woolcap

Skjørt - Stella Nova  Genser - Dear Dharma  Caps - Becksøndergaard

Nå som vi begynner å kjenne høsten i luften er det utrolig deilig å pakke seg inn i høsten digge strikk. Det er kanskje bittelitt tidlig (eller så er det bare jeg som tviholder på sensommer følelsen) med lue, MEN denne nye ull capsen fra Becksøndergaard gjør virkelig susen på småkalde dager, og det gir det lille ekstra til antrekket. 

 


Les mer...31. August 2017

#DamaraCoat

Denne nye kåpen fra Baum er bare helt rå når man får den på!! Passformen og det tidløse designet gjør denne lekre saken til en sikker investering i høst/vintergarderoben. 

Du finner den i butikk og i nettbutikken her.


Les mer...21. August 2017

CPH FW ++

Nå er det så mye moro som skjer og ukene bare flyr av gårde. Moteuka i Danmark, innkjøp for SS18 og nye varer som er på vei ut i butikk. Det er så utrolig mye fint og vi prøver så godt vi kan å oppdatere nettbutikken fortløpende. Følg oss også gjerne på instagram/facebook der det blir lagt ut det siste av det siste. 

 

 


Les mer...21. August 2017

It`s Back

Cobber - Her  Sølvgrå - Her 

Wææ!

Fjorårets favoritt er endelig tilbake i nye superfine farger. Vi klarte ikke velge så det ble like så godt to farger. Like fine på hver sin måte.

Love, love, Love 


Les mer...08. Juli 2017

#sommersalg

1. Iben Genser  2. Iben Shorts  3. Laura Bellariva Sko  4. Just Female Skjørt  5. Stella Nova Topp   6. Laura Bellariva Sko  7. Just Female Skjørt  8. Laura Bellariva Sko  9. Just Female Topp  10. Custommade Kjole  11. Laura Bellariva Sko  12. Becksøndergaard Veske 

 

Woop! Sommersalget er allerede godt i gang og nå har du muligheten til å skaffe deg flere godbiter til garderoben <3  Vær rask for størrelsene går fort!! Over ser du bare noen av våre favoritter. Resten av salget finner du i butikk og nettbutikk her. 


Les mer...07. Juli 2017

#pickle

Denne kjolen er like fin på stranden som den er her hjemme. Elsker fargen og den diskre splitten på siden. 

Du finner den i nettbutikken her 


Les mer...21. Juni 2017

#tilsommerferien

Nr 1 på ønskelisten til sommerferien er en liten, men ikke for liten pen veske til kveldene. Denne fra Beck har alt og litt til. Den rommer det meste du måtte ha behov for, og er perfekt til sommergarderoben. Og hvem blir vell ikke litt ekstra glad for litt paljetter nå på sommeren. 

Du finner den i nettbutikken her

 


Les mer...21. Juni 2017

#silkeihåret


Flere som har fått dilla på silkeskjerf?  Det er jo så mange forskjellige måter å bruke det på, og nå på sommeren bruker vi det like så gjerne i håret på en dårlig hårdag. 

Du finner dette og flere i nettbutikken her.


Les mer...14. Juni 2017

#camouflage

Pre fall kolleksjonen til Stella Nova begynner så smått å ta plass i butikk. En av de første godbitene er denne kule genseren. Du finner den i nettbutikken her


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.