19. Desember 2017

Dear Santa..

 

Fortsatt ikke helt ferdig med julegavene i år? Vi hjelper deg gjerne med både store og små pakker. Ta en titt i nettbutikken under "Gavetips" eller kom innom butikken!  


Les mer...18. Desember 2017

CHRISTMAS IN RED

 

Antrekket er kanskje allerede klart til selve juleaften, men er det noe jeg selv har en tendens til å glemme så er det dagene i romjulen man ønsker å pynte seg litt ekstra. Enten du er lei av å gå med kjole, eller ønsker noe litt mer behagelig men fortsatt fint, så synes jeg dette settet fra Billie & Me er midt i blinken. Er det snakk om en litt finere middag eller lunch så kan man selvsagt bytte ut overdelen med en lekker bluse. 

 

Psst! Lave dress sko eller høye pumps vil være med på å løfte antrekket et ekstra hakk. 

 

Blazer / her  T-shirt / her  Bukse / her

Sko / Laura Bellariva utsolgt

Alternativer, her og her


Les mer...06. Desember 2017

#DustyBlue

Hvor nydelig er ikke denne genseren fra Custommade?  

Du finner den i nettbutikken her


Les mer...05. Desember 2017

#luxury

Disse skjerfene lever virkelig opp til navnet sitt. Cashmer kvaliteten er noe av det mykeste vi har vært borti og når du først har prøvd ett, kan vi garantere deg at du aldri vil bytte det ut med noe annet. Er du usikker på hva du skal gi til moren din, venninnen din eller noen andre som fortjener det lille ekstra. Da er disse rett og slett en luksus under juletreet. 

 

Du finner de i nettbutikk her. 


Les mer...27. November 2017

#blurrry

Er du usikker på hvilken kjole du skal velge til julebordet, julelunsjen eller en annen festlig anledning frem mot nyttår? Da er DENNE kjolen perfekt. Litt anderledes enn de tradisjonelle, men alikevell fin nok til de aller fleste anledninger. og det beste av alt, den er like fin til sommeren med hvite sneakers eller lyse sandaler. 

Du finner den i nettbutikken her.


Les mer...22. November 2017

#metalplonce

 

FAVORITT skoene om dagen må være disse! SÅ lekre og utrolig gode på foten! Ferdig snakka ^^

 

Du finner de i nettbutikken her - også i gunmetall her


Les mer...

10. November 2017

B-LOW THE BELT

Kjendisfavoritten B-Low the Belt er det perfekte tilbehøret for deg som ønsker å piffe opp antrekket et hakk ekstra. 

Beltet fungerer like fint til både hverdag og fest. Bruk det gjerne over en myk strikk eller over julebordkjolen for å få frem midjen. 

Du finner de i butikk og i nettbutikk her.  

 

Bildene er lånt fra pinterest.no


Les mer...06. November 2017

#sneakersonmymind

Ull og lakk skinn gjør den perfekte kombinasjonen. Digger disse sneakersene og spesielt at sålen er mørk, noe som gjør de ekstra anvendelige sesong etter sesong. Du finner de i nettbutikken her.


Les mer...06. November 2017

#nicky

Genser - her   Skjerf - her  Bukser - her  Sko - her 

 

"Nicky Knit" fra Dear Dhamra er en stor favoritt hos dere og hos oss! Digger passformen og den enkle V-halsen. Vi har genseren i både grønt og mørkerød, den røde finner du i nettbutikken her. 


Les mer...30. Oktober 2017

#lammeull

Ingenting er bedre enn vinterskoene til Laura Bellariva når gradestokken står i minus. Foret med den mest behagelige lammeullen er de garantert en sikker vinner sesong etter sesong. Disse er fantastiske på foten og gode på glatte vinterveier. Du finner de i butikk og nettbutikk her. 


Les mer...26. Oktober 2017

#stealthejacket

 

Bilde hentet her

På toppen av ønskelisten står DENNE lekre kåpen fra Baum Und Pferdgarten. Tidløs, elegant og med en god lengde som fungerer til absolutt alt. En liten investering på en kåpe som garantert kommer til å bli en gjenganger i skapet. 

Du finner den i nettbutikken her. 


Les mer...21. Oktober 2017

black or brown ?

I fjor hadde vi to veldig lignende modeller og vi vet at det var flere av dere som rett og slett ikke klarte å velge farge, og dermed endte opp med begge to til slutt. 

Den sorte modellen er noe høyere overe kneet i år enn det den brune er, men begge er jo like fine... (hehee, #alltidenunnskyldning)  

 

Du finner de brune i nettbutikken her og de sorte her


Les mer...06. Oktober 2017

#psst!

 

Nå er det såå mye fint i butikk, og t.o.m i morgen gir vi deg -15% rabatt på ett kjøp over 1000 kr. 

Ta turen innom og sikre deg din høst- faovoritt til en hyggelig pris :) Velkommen! 


Les mer...02. Oktober 2017

#lalaoftheday

 

Denne sangen har virkelig gått på repeat hos flere av oss de siste ukene, en skikkelig god låt med et friskt pust av en musikkvideo! Love it!


Les mer...02. Oktober 2017

#100%Ull

 

Skjerf i 100% ull er gull verdt høst som vinter. Denne sesongen leker vi oss med sterke kontrast farger og bryter gjerne opp de tradisjonelle høst fargene med rosa, orange og rødt. 

 

Skjerfene finner du i nettbutikken her.


Les mer...27. September 2017

#alldayeveryday

Disse sneakersene fra Laura Bellariva har alt og litt til. Digger den grå sålen mot pels detaljene i front. Superfine til slitte jeans og strikk. 

Du finner de i nettbutikken her. 


Les mer...12. September 2017

#MackBomber

Vi vet hvor vanskelig det kan være å kle seg på denne årstiden. Nå er vi midt i mellom sommer og høst og som regel så kler man seg enten for varmt, eller for kaldt.. På tider som denne pleier jeg alltid å sverge til en comfy bomber jakke, perfekt på sure morninger med et kult skjerf til, eller over en enkel t-shirt på dager med litt mer opphold. En sikker vinner til det aller, aller meste. 

Jakke  her ,  Sko her.


Les mer...07. September 2017

#woolcap

Skjørt - Stella Nova  Genser - Dear Dharma  Caps - Becksøndergaard

Nå som vi begynner å kjenne høsten i luften er det utrolig deilig å pakke seg inn i høsten digge strikk. Det er kanskje bittelitt tidlig (eller så er det bare jeg som tviholder på sensommer følelsen) med lue, MEN denne nye ull capsen fra Becksøndergaard gjør virkelig susen på småkalde dager, og det gir det lille ekstra til antrekket. 

 


Les mer...31. August 2017

#DamaraCoat

Denne nye kåpen fra Baum er bare helt rå når man får den på!! Passformen og det tidløse designet gjør denne lekre saken til en sikker investering i høst/vintergarderoben. 

Du finner den i butikk og i nettbutikken her.


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.