17. September 2018

A girl can never have too many..

 

.. vi kan vel ikke det!? 

Vi vet at det ikke bare er vi som er skyldige i å eie mer en et par pumps fra Front Society Shoes. Fantastiske på foten, tidløst design og nye farger hver sesong som gjør det helt greit å kjøpe "bare et par til"..

 

Du finner de i nettbutikken her


Les mer...29. August 2018

Current Craving

Det er så mange fine sko i butikk nå, så hver dag får vi en ny favoritt, og en nytt par på ønskelisten. Digger at denne modellen er enkel å hoppe inn i, og at skoen er både sporty og pen. Sålen er som alle andre Laura Bellariva sko, helt fantastisk! Du finner de i nettbutikken her. 


Les mer...10. August 2018

Autumn 18 next

 

Den første leveringen fra Laura Bellariva sin høstkolleksjon er nå i butikk. SÅ mye fint, og utrolig mye fint som er på vei!  

Vi vet det er litt tidlig for noen av dere å tenke på høstgarderoben nå, men størrelsene går fort, så ser du noe du liker så anbefaler vi å slå til med en gang :) 

 

Finfin helg til dere alle! 

 

Skoene finner du i nettbutikken her 


Les mer...03. August 2018

SALE FAVE #2

Woop!

Vi har satt ned salget ytterligere til 50-70%!! Til tross for at salget går mot slutten kan du fortsatt gjøre MANGE gode kupp! 

men! vær rask, for nå løper størrelsene ut!  Du finner utvalget i butikk og nettbutikk her. 


Les mer...12. Juli 2018

Summer Breeze

Denne vakre kjolen fra Baum Und Pferdgarten har vi gledet oss til helt siden vi så den på innkjøp i fjor!  

Mange av dere kjenner kanskje til modellen som har vært i tidligere kolleksjoner, men denne gangen synes jeg de har overgått seg selv når det kommer til farger og print. Aah, drømmekjolen! 

 

Håper dere nyter sommeren enten dere er på ferie eller er her hjemme. Er dere på utkikk etter noe nytt til garderoben så er det bare å ta turen innom butikken. Nå som prefall18 varene begynner å komme på plass er det nok av fristelser ute å går.  aah, så mye fint!! 

Du får den også i en utrolig fin grønn/blå variant, her 

Og dere, de lekre kilehelene fra Laura Bellariva finner du nå på salget her. 

 

 


Les mer...05. Juli 2018

SALE FAVE

 

Salget er godt i gang og du kan sikre deg så mange fine godbiter til garderoben.  Størrelsene løper ut både på sko og klær, så her gjelder det å være rask. Ovenfor ser du noen av våre favoritter om dagen. Et lite tips er å allerede tenke litt på høstgarderoben, kanskje du finner noe som du kan ta med deg i helårsgarderoben også. Salget finner du i nettbutikken HER <3


Les mer...26. Juni 2018

Lady in red

Rødt er en farge som er kommet for å bli - og vi elsker det! 

Vi har sett mye av fargen nå i alle vår- og sommerkolleksjonene, men denne fine fargen fortsetter inn til høsten. Det kommer sååå mye fint - bare å glede seg. 

Her er noen favoritter i butikk. 

Silkeskjerfet fra Baum Und Pferdgarten er like fint i håret som rundt halsen eller på vesken! 

 

Dette antrekket har bare løpt ut. Skjørtet sitter så fint på og er en av våre favoritter denne sesongen. Enye Tee er alltid en favoritt hos oss og våre kunder - we love!

Sommerens fineste pumps fra Front Society. Disse er helt fantastiske å gå i og er absolutt et garderobe must <3 

 

 


Les mer...13. Juni 2018

L. O. V. E

 

Elsker denne sangen, men enda mer videoen og konseptet bak! 

Sangen går rett inn på sommerens spilleliste <3


Les mer...08. Juni 2018

Easy - Breezy Summer Outfits

Bukse - Stella Nova   Bluse - Just Female  Sko - Jim Rickey  Veske - Jim Rickey  Smykker - Jane Kønig  (kun i butikk)  Solbriller - Quay (kun i butikk)

Skjørt - Baum Und Pferdgarten   T-Shirt - Baum Und Pferdgarten  Veske - Becksøndergaard  Sko - Laura Bellariva  Ringer - Jane Kønig (kun i butikk)

Sandaler - Laura Bellariva   Veske - Just Female   Kjole - Just Female  Solbriller - Quay (kun i butikk) Øredobber - Miss Mathiesen (kun i butikk) 

Silkeskjerf - Becksøndegaard  Hvit Blazer - Billie&Me  Øredobber - Jane Kønig (kun i butikk) 

Bilder lånt av: pinterest.  


Les mer...

31. Mai 2018

Current Mood

 

kjole - just female  sko - jim rickey  veske - becksøndergaard

 

Vi kan vel trygt si at sommeren er her for fullt og det synes godt på butikkens freshe nyheter. 

På disse ekstra varme dagene sverger vi til lette sommerkjoler og gode sneakers. Enkelt å slenge på seg, og ikke minst utrolig behagelig til både jobb og fritid. Ønsker du en mer klassisk look er det bare å bytte ut sneakersene med noen lekre sandaler. Den søte strandvesken fra Becksøndergaard er like fin her hjemme, som til sommerferien.  

NYT dagene i solen, og ikke glem å følg oss på instagram @morethanshoes, for det nyeste av det nye <3

 

 


Les mer...16. Mai 2018

"All For Love"

T-shirt - her   Skjørt - her  Veske - her   Sko - her

Vi har fått dilla på t-shirt med print og denne fra Just Female har blitt flittig brukt til både bukser og skjørt. 

Digger at t-skjortene til Just Female alltid er i en litt tykkere kvalitet. Da blir den ekstra fin på og holder seg godt i lengden. 


Les mer...06. Mai 2018

It`s all about those RED shoes

Sterke farger og print dominerer årets trendbilde, og til tross for at vi er helt forelsket i årets sommerkolleksjoner, så vet vi at det til tider kan være litt overveldende for noen.           Hvor skal man egentlig starte, hvilke farger vil jeg trives med, og hva gjør jeg hvis jeg ikke liker alle disse fargene?

 Vårt tips til dere denne sommeren er å invsetere i et par røde sko! 

Er du ikke helt klar for å bytte ut basis garderoben din så vil de røde skoene garantert redde deg fra enhver kleskrise som måtte komme. Gi nytt liv til et helhvitt antrekk, eller en sort sommerkjole, og vipps så har du klart å snike inn litt av årets fargetrend i din sommergarderobe. 

 

Psst! Er du ikke helt på fargen rød, prøv en annen frisk farge, blått, orange eller rosa er like gode alternativer! 

 

Fargeglade sko finner du i nettbutikken her 


Les mer...26. April 2018

We`ve Got Spring In The Bag

Et sikkert vårtegn er når du kan bytte ut den gamle tunge vesken, med en ny lettere en. Nå som dagene blir lengere og tiden blir brukt mer utenfor hjemmet, er det om å gjøre å drasse på minst mulig. Denne søtnosen fra Becksøndergaard er både fresh og tidløs, og passer til det aller meste.
Bare tenk hvor fin den blir til en lett sommerkjole på neste ferie? eller en kveld ute med jentene en varm sommerkveld! 

OG det beste av alt må være prisen!

 

 Du finner den i nettbutikken her


Les mer...

16. April 2018

Sling-Back Heels

 

ELSK på disse lekre Sling-Back pumpsene fra FrontSocietyShoes. Fantastiske på foten, og passer til det aller meste!  

Absolutt en ny go-to sko denne våren og sommeren!  

 

Er du på utkikk etter noe  i en annen farge, ta en titt her da vell! 

 


Les mer...27. Mars 2018

Easter Mood On!

Påsken er rett rundt hjørnet og vi begynner å komme i skikkelig påskemodus nå! Enten du skal på fjellet, eller nyte solen i byen så er det uten tvil alltid fristende med noe nytt i garderoben. Vi går for en comfy jakke fra Baum Und Pferdgarten, og favoritt skoene fra ASFVLT. Hvis du ikke allerede er hektet på "lipglam" sin "beaty balm" så kommer du garantert til å bli det etter å ha prøvd det en gang. Anbefaler på det sterkeste.  

Antrekket finner du i nettbutikken her


Les mer...21. Mars 2018

Mix it up!

Hva med å freshe opp den søte blusen med en kul t-shirt under? Digger hvordan Baum Und Pferdgarten stylet  "Matana" blouse og "Enye" t-shirt sammen på catwalken for SS18. Definitivt noe som må prøves ut. 


Les mer...13. Mars 2018

It`s a spring thing

Til tross for at snøen fortsatt ligger godt på bakken så er det full vår i butikk, og den nye vår kolleksjonen til Laura Bellariva flyr ut av butikk. I år har vi tatt inn både gamle og nye favoritter, og her skal det godt gjøres å ikke finne den fargen du er ute etter. Lurer du på noe ang størrelser, modell eller andre ting må du bare ringe oss til butikken på tlf nr 63819280 (10:00-21:00). Så nå er vel spørsmålet: klarer du å bare velge en favoritt? 

 

Over ser du bare noen få favoritter. Resten finner du i nettbutikken her. 


Les mer...26. Februar 2018

Dusty Jade

Det første jeg tenkte i dag tidlig var! "i dag går jeg ikke ut døren uten natura cashmere skjerfet mitt rundt halsen"..

Dette myke skjerfet redder ennhver kaldt vinterdag, og selvom vinterkulla er tilbake for fult så kan vi fint ta i bruk vårkolleksjonen allerede nå.  "dusty jade" har blitt vår nye favoritt, (selvom mørkegrønt og marineblått aldri slår feil) og passer perfekt nå som vi ønsker å freshe opp antrekket med litt lysere farger. 

 

Ønsker dere en herlig start på uken! 

Du finner de i nettbutikk her. 


Les mer...Kategorier

Ingen kategorier.